Wij maken jouw dag een stuk leuker | Sanka Events
Samenwerken in een hecht team Ruimte voor persoonlijke groei Uitdagend en afwisselend werk

Wij zijn Sanka Events

Hard werken en veel plezier maken! Zo kun je jouw toekomstige baan bij Sanka Events het beste omschrijven. Met een hecht team leveren we grootse prestaties en zorgen we dagelijks voor lachende gezichten.

Ben je benieuwd hoe wij dit doen? Lees dan hieronder meer over onze werkzaamheden en ontdek of werken bij Sanka Events  ook iets voor jou is.

Home > Over Ons

Evenementen & Verhuur

Wij ondersteunen onze klanten bij de organisatie en uitvoering van hun eigen feest of evenement en nemen hen (indien gewenst) alle zorgen uit handen.

Al zestien jaar zijn wij binnen de evenementenbranche een betrouwbare partner voor bedrijven, scholen, verenigingen en particulieren in Nederland, België en Duitsland. Van bedrijfsfeesten tot sportdagen, van familiedagen tot introductiefeesten: het komt allemaal voorbij en zorgt voor een fijne afwisseling in de werkzaamheden.

Onze klanten kiezen voor Sanka Events, omdat ze weten dat het dan ook écht goed geregeld is. Wij houden ons aan onze afspraken, onze diensten en producten zijn goed verzorgd en rondom de uitvoering maken we alles zo makkelijk mogelijk voor onze klanten.

Het belangrijkste is echter het plezier en de beleving van zowel onze klanten als van onze medewerkers. Onze lach is echt, omdat we doen wat we leuk vinden: mensen een onvergetelijke dag bezorgen.

Kies de rol die bij je past

Binnen Sanka Events werken we in een hecht team van zeven vaste medewerkers. Samen met zo’n veertig scholieren en studenten (die ons voornamelijk in de weekeinden en schoolvakanties ondersteunen) zorgen wij ervoor dat al onze klanten kunnen genieten van hun speciaal moment.

Kies de rol die bij je past

Binnen Sanka Events werken we in een hecht team van zeven vaste medewerkers. Samen met zo’n veertig scholieren en studenten (die ons voornamelijk in de weekeinden en schoolvakanties ondersteunen) zorgen wij ervoor dat al onze klanten kunnen genieten van hun speciaal moment.

Samen verdelen we alle taken

Naast het uitvoeren van deze evenementen en verhuuropdrachten, zorgen we er ook voor dat achter de schermen alles op rolletjes verloopt. Zo verdelen we samen de taken op het gebied van bijvoorbeeld administratie, public relations, marketing, financiën en personeelsbeleid.

Hierbij organiseren we het zo dat iedereen doet wat hij of zij goed kan en waar iemand het meeste plezier uit haalt. Natuurlijk zijn er (zoals bij elke baan) ook bij Sanka Events soms werkzaamheden die minder leuk zijn. Maar met een muziekje op de achtergrond en wat teamwork zijn ook die klusjes snel geklaard.

Groei jij met ons mee?

Omdat Sanka Events nog steeds hard groeit, komen we ieder jaar weer voor nieuwe uitdagingen te staan. Dit geeft onze medewerkers extra kansen om zich persoonlijk te ontwikkelen en mee te groeien met het bedrijf. Hierbij is ieders mening en inbreng belangrijk en wordt het nemen van eigen verantwoordelijkheid gewaardeerd. Zo komen we samen tot het beste resultaat.

We zijn heel benieuwd wat jouw kwaliteiten en ambities zijn. Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar Sanka Events? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures.